Media Markt Den Bosch

Ik heb gedurende een periode van 5 maanden stage gelopen bij Media Markt Den Bosch. Het ging om een meewerkstage, waarin ik een aantal dagen mee zou werken op de marketingafdeling en een aantal dagen onderzoek zal doen. Het onderzoek ging over de kansen voor Media Markt Den Bosch op de zakelijke markt, een markt waarop het tot dan toe nog niet proactief handelde.

Tijdens mijn stage heb ik in samenwerking met de verkoopleider en de vestigingsdirecteur de zakelijke afdeling van de organisatie opgezet. Dat hield in dat de organisatie klaargestoomd werd voor het benaderen van de zakelijke markt. Daarnaast heb ik ook contacten gelegd met lokale ondernemers. Ik heb verschillende bedrijven in de buurt om de zakelijke afdeling onder de aandacht te brengen. Naast het opzetten van de zakelijke afdeling, heb ik de webpagina geoptimaliseerd, de social media bijgehouden en meegeholpen aan het verbeteren van de winkelbeleving.

Ter afsluiting van deze periode heb ik een marketingplan geschreven, waarin wordt beschreven op welke manier de zakelijke afdeling ingericht zou moeten worden en hoe het de zakelijke afdeling (na mijn stageperiode) verder moet uitbouwen.

De stage heb ik met succes afgerond. Mijn ontwikkeling en mijn onderzoek zijn beoordeeld met gemiddeld een 8,3. Een periode om met trots op terug te kijken!

Media Markt Den Bosch
20150921_142454 (2)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s